Al je herhaalrecepten, zoals bijvoorbeeld de pil, bestel je online bij de Nationale Apotheek. Je ontvangt dan een maximale vergoeding volgens GVS. Maak je gebruik van een reguliere apotheek, dan brengt ZEKUR 20% per nota bij je in rekening tot een maximum van in totaal € 500,- per verzekerde per kalenderjaar.

De Nationale Apotheek is gewoon een apotheek zoals jij dat gewend bent, maar dan via internet. Je kunt jouw medicijnen snel en eenvoudig bestellen, 24 uur per dag, zonder hiervoor naar de apotheek te hoeven.

Bel mij terug

Bel mij terug

 

ZEKUR van Univé

Nationale Apotheek en ZEKUR hebben afspraken gemaakt die jou gemak leveren en kosten besparen. Kijk hier voor de afspraken die wij hebben gemaakt.

Om medicijnen te bestellen schrijft u zich via de website in. Plaats de bestelling via deze website of laat uw arts een recept naar ons sturen.

Speciale Leverings Programma's

Acties

Wellion bloedsuiker meter

Wellion bloedsuiker meter

Wellion - De kracht van zelf bloedsuiker meten. Meet uw suikerwaarden met de CALLA Light van Wellion.

Medicatie App: MedApp

Medicatie App: MedApp

Nationale Apotheek innoveert met MedApp. Een gratis applicatie die u helpt om grip op uw medicatie te krijgen.

meer acties

Aanbiedingen

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.


Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een regionaal netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners in hun regio: de zorginfrastructuur van het LSP. Via dit netwerk kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.


Alleen met uw toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw toestemming regelt u bij uw huisarts en apotheek of online via deze website.