Voor herhaalrecepten van jouw medicijnen en de pil kun je terecht bij de Nationale Apotheek. Dit is gewoon een apotheek zoals jij dat gewend bent, maar dan via internet. Je kunt jouw medicijnen snel en eenvoudig bestellen, 24 uur per dag, zonder hiervoor naar de apotheek te hoeven.

Bel mij terug

Bel mij terug

 

Anderzorg

Nationale Apotheek en Anderzorg hebben afspraken gemaakt die jou gemak leveren en kosten besparen. Kijk hier voor de afspraken die wij hebben gemaakt.

Om medicijnen te bestellen schrijft u zich via de website in. Plaats de bestelling via deze website of laat uw arts een recept naar ons sturen.

Speciaal Leverings Programma

Acties

Airmax® Classic

Airmax® Classic

Airmax® Classic. Verbeter het inademen via de neus. Positief effect bij snurken, verkoudheid en luchtwegallergieën.

Anna is Clear®

Anna is Clear®

Anna is Clear® is klinisch getest en bewezen effectief tegen Propionibacterium acnes, de belangrijkste bacterie verantwoordelijke voor mee-eters, puistjes en pukkeltjes.

meer acties

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.


Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een regionaal netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners in hun regio: de zorginfrastructuur van het LSP. Via dit netwerk kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.


Alleen met uw toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw toestemming regelt u bij uw huisarts en apotheek of online via deze website.