Daar bestel je eenvoudig, veilig en snel je medicijnen. Deze heb je dan meestal binnen 3 werkdagen in huis. Want ze worden keurig bij je afgeleverd. Thuis, op je werk of ergens anders.

Alle verzekerden van AGIS mogen hun medicijnen bij de online apotheek bestellen. Kijk bij de specifieke informatie voor de afspraken die wij hebben gemaakt.

Bel mij terug

Bel mij terug

 

Voordelen

Voordelen van de online apotheek

1

Net zo veilig en vertrouwd als de apotheek in de buurt

2

Snel, efficiënt en voordelig

3

Gemakkelijk: je medicijnen worden bezorgd. Zelf ophalen is verleden tijd! 

Heb jij vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen

Speciale Leverings Programma's

Acties

Anna is Clear®

Anna is Clear®

Anna is Clear® is klinisch getest en bewezen effectief tegen Propionibacterium acnes, de belangrijkste bacterie verantwoordelijke voor mee-eters, puistjes en pukkeltjes.

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met roken medicatie wordt in 2014 wederom weer vergoed. Profiteer nu van onze zeer scherpe prijzen.

meer acties

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.


Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een regionaal netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners in hun regio: de zorginfrastructuur van het LSP. Via dit netwerk kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.


Alleen met uw toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw toestemming regelt u bij uw huisarts en apotheek of online via deze website.